voordat het pistool afgaat | General | Forum

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —— Match —— Forum Options —
Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
voordat het pistool afgaat
June 12, 2019
1:22 am
Member
Forum Posts: 1755
Member Since:
February 9, 2018
Offline

Mijn lange, roodachtige krullen kunnen een eigen leven gaan leiden, dus ik neem hoofddeksels serieus. Op een ongelukkige marathonochtend op de bestemming werd mijn geliefde paarse bandana Nike Air Max 2017 Femme vermist, waardoor ik gedwongen werd een warme, zwarte, katoenen baseballpet te dragen. Tegen anderhalve kilometer was het doordrenkt van zweet, maar omdat het versierd was met pinnen uit vorige races, kon ik het niet verdragen om het weg te gooien. Met een hoed in de ene hand en een waterfles in de andere, rende ik de rest van de race, mijn zonnebril op mijn hoofd, in een mislukte poging http://www.inflatablerun.nl mijn vochtige lokken uit mijn gezicht te houden. Ik moest er twee keer overheen trekken om het shirt strakker te maken en het jasje om mijn middel geknoopt – een product van de besluiteloosheid en weigering van de raceochtend om af te zien van dure kledingstukken.

Maak voordat je op reis gaat een lijst van alles wat je van plan bent mee te nemen, tot extra veters als dat de kleinste details zijn waar je naar toe wilt – en steek het over wanneer je het opbergt. "Ik pak drie verschillende outfits in: mijn hotter-than-blazes-outfit, mijn 'Waar kwam dit koude front vandaan?' Outfit en een capri en een lichtgewicht shirt met lange mouwen voor iets in het midden ', zegt Blackford. Breng een vizier voor een warme dag, een cap met rand voor een zonnige maar gematigde dag, en een muts met een lichte tech-stof voor een koude. Bezorgd Adidas Nmd Dámské over temperatuurschommelingen tijdens de cursus? Overweeg armwarmers of een lichtgewicht lange mouw-top die je om je middel kunt binden.

Afgezien van je basislaag, draag geen dure kleding of dingen met sentimentele waarde. Het is beter om te koud dan te warm te zijn. "Tien minuten bewegen en je zult je afvragen waarom je dit allemaal draagt", zegt Guzman.

Na een paar dagen regen of zelfs een frisse ochtenddauw, kunnen de zachte grassen die de startlijn van een race of het dorp van een atleet omringen, worden veranderd in een modderige zee van gras. Bij wedstrijden die me verplichtten om aan te komen op de startuur voordat het geweer afging, heb ik verlangend naar uitlopers gekeken die uitrekken en mediteren op Hefty-tassen die ze hadden meegenomen. Ik heb ooit gewacht tot een groep hun golf liet roepen en hun make-shift zeildoek uit de vuilnisbak stroopte – samen met een trashy tabloid om mijn gedachten af ??te houden van wat er voor me lag.

Big Sur, New York, Boston en oma's hebben allemaal notoir lange ochtend wacht. En als je slim bent, kom je vroeg aan, waar je ook bent. Breng een plastic vuilniszak Nike Air Max 2016 Dames mee om op te zitten, een krant of tijdschrift om te lezen en wat weggooiend zweet om warm te blijven – de meeste grote races verzamelen nu kleding voor dakloze schuilplaatsen.

Ik geef het toe. Dit is, en is altijd geweest, mijn tragische ondergang. Of het nu gaat om een ??gigantische grootstedelijke race met 25.000 medeliefhebbers of een schilderachtige bergloop met 250, de hectische energie aan het begin is onweerstaanbaar. Gooi een hoogteverschil in het begin en ik ben gedoemd. Op een recente bergmarathon barstte ik met een vreugdevolle golf de poort uit en realiseerde ik me pas rond de derde mijl dat ik twee minuten voorsprong had op waar ik had moeten zijn. Ja, ik had gealarmeerd moeten zijn. Maar voor een trots moment, dacht ik, cool ?! Tegen anderhalve kilometer verlangde ik naar een dutje.

Veel hardlopers hebben de neiging Nike Air Max 2017 Womens om in het begin banktijd te willen hebben. "Dat is de absoluut slechtste manier om een ??race te rijden", zegt Manthey, "omdat je al vroeg je glycogeenvoorraden hebt verbrand." Denk in plaats daarvan aan de eerste paar mijlen als een verlengde warming-up, en voer ze iets langzamer uit dan het doeltempo ( zie "Een goed tempo om een ??marathon te runnen", op pagina 50 voor een afwerkingsstrategie voor krachtig pacen). Als je mijl één een stuk langzamer dan het doelsnelheid bereikt, raak dan niet in paniek, zegt Suzanne Walmsley, een coach bij de Running Athletic Club van de Boston Athletic Association. "Je hebt genoeg mijlen om die tijd goed te maken."

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 126

Currently Online:
41 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Banning: 1755

bellis555: 1365

zhangsan520: 644

melting: 462

Labi1994: 424

chenyan94: 306

panxing18: 217

anyway: 207

reba520: 182

linchao: 163

Member Stats:

Guest Posters: 87587

Members: 5537

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 105353

Posts: 110894

Administrators: admin (0)