nouvel ajout à la semelle | General | Forum

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —— Match —— Forum Options —
Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
nouvel ajout à la semelle
September 11, 2019
7:34 pm
Member
Forum Posts: 1755
Member Since:
February 9, 2018
Offline

Tijdens de Stockholm Galan bijeenkomst in augustus, reed Magdalena Lewy Boulet een persoonlijk Nike Internationalist Womens record van 15:14 op de 5.000 meter. Als het instellen van een PR van 49 seconden op 38-jarige leeftijd niet verrassend genoeg was voor de ervaren marathonloper, overweeg dan haar training op weg naar die magische dag in Zweden. "Al mijn hardlopen was langzamer dan 10K tempo [plus] een heel zware sessie waarbij heuvels op de loopband worden gedaan," zegt Lewy Boulet over haar tijd hoogtetraining bij Lake Adidas Superstar Herren Tahoe. “Op Nike Cortez Herren basis daarvan heb ik gepredikt in de 5K. Het vertaalt zich duidelijk, maar je loopt niet echt iets in dat tempo. "

Het vertalen van workouts naar de loopband is een wekelijks onderdeel van de training van Lewy Boulet sinds 2007. Tijdens het jaar voorafgaand aan de Olympische marathonwedstrijden vond ze haar lichaam niet in staat om de stress in verband met snelheidswerk aan te kunnen. "Ik realiseerde me dat als ik op dit niveau wil concurreren, ik snel werk moet doen, en ik kan het niet op de baan krijgen", zegt ze. "[Coach] Jack [Daniels] zei:" We gaan iets anders proberen. We gaan een zware inspanning doen om een ??heuvel op te gaan, en we gaan het op de loopband doen zodat je niet naar beneden hoeft te komen. '”Het eindresultaat: een plekje bij het Amerikaanse Olympische team in Beijing .

Sinds die tijd is Lewy Boulet een volbloed tredmolen-bekeerling geworden. "Het Nike Internationalist Femme is een enorme factor in termen van herstel en letselpreventie," zegt ze. “Het stelt me ??in staat om echt een groot deel van het jaar gezond te blijven. Het slaat me gewoon niet zo in elkaar als echt intens werk op de baan. ”

Jouw beurt: Zonder een graad in fysica lijkt het misschien ontmoedigend om je huidige tempo te matchen met de bijbehorende inspanning op een hoger niveau. Gelukkig bieden bronnen zoals het boek Daniels 'Running Formula en de website hillrunner.com grafieken die dit goed benaderen.

Bijvoorbeeld, met behulp van de Daniels 'Running Formula-tabel, zou een 5:00 miler waarvan de loopband tot 10 procent gradi?nt gaat de loopband op 7,5 mph instellen om de gewenste training te bereiken. Wissel 30 seconden hardlopen af ??met 30 seconden herstel op een stabiele ondergrond. Gebruik de zijhekken van de loopband om uw lichaam van de machine te slingeren tijdens de Nike Air Max Command Womens herstelperiode ("Dat is hoe ik mijn kracht in het bovenlichaam werk", grapt Lewy Boulet) en trek uzelf terug tijdens het heuvelgedeelte. Laat niet los totdat u zeker weet dat u op snelheid bent.

De heuvels zijn misschien steil, maar het tempo is vergevingsgezind op het lichaam, zegt Lewy Boulet. "Het is een goede manier om weg te lopen van een training die zegt:" Oh, mijn God, dat was gemakkelijk voor mijn benen, maar wauw mijn longen werkten heel hard. "

Sam Handy, VP Design, adidas Running, zei:

"Hardlopen evolueert voortdurend, dus hebben we de vernieuwde en vernieuwde adidas Ultraboost 19 ontworpen om hardlopers over de hele wereld in staat te stellen uitdagend te blijven en te veranderen wat hardlopen is en hoe het eruit ziet."

Dit jaar zien we een vereenvoudigde Ultraboost, gaande van 17 stuks tot 4 prestatiegedreven componenten, waardoor een lichtere en responsievere schoen ontstaat.

Het bovenwerk is gemaakt van Primeknit 360, Nike Air Huarache Damen een bootie-achtige constructie die je voet omhult met een speciaal ontworpen en gerichte ondersteuning. Dit werd gedaan in de hoop het bovendeel flexibeler en flexibeler te maken.

Aan de achterkant van de bovenkant van de Ultraboost 19 bevindt zich een nieuw is het 3D Heel Frame. Dit is een fitcounter gegoten hielteller, deze werd ontworpen om zowel de hiel op zijn plaats te houden als een optimale beweging van de achilles te bieden.

De tussenzool heeft ook een revisie ondergaan. Boost is een responsieve demping Adidas heeft in de Ultraboost 19 baanbrekend rendement geleverd. Voor deze editie is er meer van de Boost-demping in de tussenzool.

De Torsion Spring is een nieuwe toevoeging aan de middenzool. De veer is nu ingekapseld in de Boost-middenzool voor een verbeterde overgang en aandrijving.

We hebben ons paar al gereserveerd en zullen binnenkort beginnen met testen. Blijf op de hoogte voor een volledig overzicht van de Adidas Ultraboost 19.

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 126

Currently Online:
43 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Banning: 1755

bellis555: 1365

zhangsan520: 644

melting: 462

Labi1994: 424

chenyan94: 306

panxing18: 217

anyway: 207

reba520: 182

linchao: 163

Member Stats:

Guest Posters: 87587

Members: 5537

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 105353

Posts: 110894

Administrators: admin (0)