constant tempo kan behouden | General | Forum

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —— Match —— Forum Options —
Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
constant tempo kan behouden
February 11, 2019
7:11 pm
Member
Forum Posts: 1705
Member Since:
February 9, 2018
Offline

Een kenmerk van het horloge dat ik heel netjes vond, is hoe het wordt opgeladen. Mijn vorige GPS werd aangedreven door twee triple-A-batterijen die ik moest vervangen na slechts 2-3 gebruik. De Soleus wordt geleverd met een computeroplader die eenvoudig op het horloge kan worden bevestigd en kan worden aangesloten op de standaardhardwareafzet van uw pc (zie hieronder).

Tijdens het opladen verschijnt een scherm dat u vertelt Adidas Nmd Mujer welk percentage van de levensduur van de batterij is en met een lading van 100% heeft u meestal stroom voor vijf tot zes uur lange runs. In mijn ervaring is de levensduur van de batterij echter van invloed op hoe goed het apparaat satellietsignalen ontvangt; wanneer deze laag is (minder dan 40%), verlies ik vaak tijdelijk het midden van het signaal of ondervind ik problemen om aan te sluiten voordat ik met een training begin.

Laten we nu bespreken hoe het horloge tijdens het hardlopen presteert. Bij dit schrijven heb ik waarschijnlijk 500 ml in de GPS vastgelegd, omdat ik nog steeds een groot aantal redenen gebruik van mijn standaard horloge, dus deze analyse is objectief en beproefd in de weergave van de eenheid.

Ik druk altijd op de knop "Zoeken op GPS" Asics Gel Lyte 5 Damen terwijl ik bezig ben met het uitvoeren van mijn opwarmingsroutine en heb ondervonden dat het horloge 2-5 minuten nodig heeft Adidas Zx 750 Femme om verbinding te maken met een satelliet. Het duurt iets langer als je binnen bent of rijdt, maar dat is te verwachten van een GPS die momenteel op de markt is. Als het eenmaal verbonden is, geef ik er de voorkeur aan om het op de "Chronograaf, Afstand, Snelheid (Min / Mijl)" -instelling te zetten, wat me de basis biedt die een hardloper nodig heeft tijdens een typische run of training. Het horloge neemt automatisch mijlen van een kilometer of kilometer af terwijl u rent, wat fantastisch is omdat u het niet constant hoeft te bekijken om een ??nauwkeurige splitsing te maken.

In de meetafstand is deze GPS onge?venaard. Ik heb er tientallen keren bekende cursussen in gehad en het geeft me altijd dezelfde feedback Adidas Zx 750 Femme op een bepaalde dag; andere GPS-eenheden zijn wispelturig en veranderen uw mijlmarkeringen van dag tot dag, maar de Soleus is zeer consistent.

Wat tempo betreft, is het enige probleem dat ik heb gevonden dat het weergavetempo een beetje achterblijft bij het versnellen naar hogere snelheden, maar een constant tempo kan behouden als je consistent bent met je rijsnelheid. Als ik fartlek doe op het horloge, kan ik bijvoorbeeld een tempo van 5:00 versnellen na een tijdje 7:00 te hebben gedraaid en het heeft moeite om het meteen bij te houden. Meestal herkent het echter na 200-400m de versnelling en geeft het me accurate feedback. Echter, bij tempo-runs waarbij mijn tempo relatief constant is, zal het na de eerste aanpassingsperiode altijd nauwkeurige cijfers weergeven. Ondanks de schermnuances zijn de splits altijd zeer accuraat en Nike Air Max 270 Femme worden ze opgeslagen in de database van het horloge zodat u ze kunt nakijken na uw run.

Kortom, als iemand op de markt is voor een nieuw GPS-horloge, zou ik de Soleus 1.0 ten zeerste aanbevelen. Ik ben er zeker van dat een geüpdatet model om de hoek is, maar ik zou het heel moeilijk vinden om de functies van dit apparaat te verbeteren. Voor $ 99 is het een uitstekende trainingstool die net zo vaak gebruikt kan worden als men zou willen met fantastische resultaten.

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: 126

Currently Online: Labi1994
47 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Banning: 1705

bellis555: 1365

zhangsan520: 644

melting: 462

Labi1994: 404

chenyan94: 306

panxing18: 217

anyway: 207

reba520: 182

usasmokingsale: 160

Member Stats:

Guest Posters: 87587

Members: 4665

Moderators: 0

Admins: 1

Forum Stats:

Groups: 2

Forums: 3

Topics: 105146

Posts: 110686

Administrators: admin (0)